01/21/13 17:35
(http://www.klassa.bg/)

Как да преодолеем стреса

Стресът и умората лесно могат да причинят тревога и напрежение дори у най-спокойните и уравновесени хора. Въпросът е как да се справите със ситуацията по най-добрия начин.

Практични и лесно приложими съвети по темата можете да намерите в новата книга на американския лектор и писател Дейл Карнеги. Известният като "гуруто" на личностното развитие "Как да преодоляваме тревогата и стреса" акцентира върху важни аспекти от живота.

Книгата ни припомня, че щастието не се измерва с количеството на нашите притежания, а с всичко онова, което сме извлекли от срещите в живота си. Никой проблем, твърдят авторите, не е бил преодолян посредством нерешителност и притеснение. Затова следва да се изправим лице в лице с трудностите и да насочим яловата, деструктивна енергия на тревогата към конкретни стъпки за справяне с тях.

Едва ли има личност, чийто принос в деликатната, необятна сфера на междуличностните отношения и развитието на човешкия потенциал да е така неоспорим. Зад марката Дейл Карнеги & Associates стоят внушителните 30 милиона продадени екземпляри.

Бестселъри като: "Как да обогатим живота си", "Общуването като път към успеха", "Как да градим пълноценни отношения", помагат на милиони хора по света да добият самоувереност и да се реализират пълноценно във всички области на живота.
Copyright © CROSS Agency Ltd.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване