01/21/13 14:42
(http://www.klassa.bg/)

Цветан Цветанов: Насилието над нападателя на Доган показа политическата същност на ДПС

Видяхме сериозно насилие срещу мъжа, който нападна Ахмед Доган, и това показа политическата същност на ДПС. Цинично беше да му свалят панталона. Това заяви вътрешният министър Цветан Цветанов в понеделник пред bTV.
Трябва да осъдим постъпката на атака към едно лице, което е било обезвредено, каза още Цветанов.
Ние трябва да сме удовлетворени от това, което имаме до този момент и трябва да разберем дали има реално подбудител", добави вицепремиерът. "Никой не е казал, че разследването за нападението на Ахмед Доган е приключило", каза още той.
"Разговарях с лидера на ДПС след инцидента, той беше изключително притеснен и аз го запознах с данните, които имаме. Емоционалното му състояние не беше подходящо за конкретни разговори. Запознах го с информацията, с която разполагахме, и да го убедя, че се прави всичко необходимо", каза Цветанов.
По повод коментарите, че полицията е закъсняла с повече от час при инцидента с Ахмед Доган, министърът обясни, че сигналът е подаден в 12.15 ч в събота. Полицаи веднага са се отправили към НДК, а в 12.30 ч. са били в сградата, сред тях е имало цивилни.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване