01/23/13 11:38
(http://www.hsnovini.com/)

Димитровградските таланти получиха стипендии от общината

10 180 лева е общият размер на отпуснатите от общината стипендии

На официална церемония кметът Иво Димов отличи със стипендии 70 деца от община Димитровград. Те се дават, съгласно общинската Наредба за стимулиране на талантите.

10 180 лева е общият размер на отпуснатите от общината стипендии. Паричните стимули са еднократни и са в размер от 50 до 240 лв. Те бяха връчени на учениците за заслуги в областта на науката, изкуството и спорта през миналата година.

“Сигурен съм, че зад вашите успехи, се крие много труд, упоритост и талант. Запазете постигнатото, надграждайте го, за да имате още по-добри резултати”, пожела на стипендиантите кметът Иво Димов.

Сред отличените са таланти от балетен център “Галаксико” и вокална група “Таралежите”, спортисти от клуба по борба -Димитровград, изявени ученици в сферата на математиката и физиката. Най-много са наградените от училище “Пенчо Славейков”, където стипендии получават 24 деца. Най-малката стипендиантка е възпитаничка на ЦДГ “Роза”.

Репортаж гледайте в новините на телевизия Рекординг.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване