01/23/13 09:28
(http://radiomilena.com/)

Криминално проявени откраднаха въздушни пушки и телевизори в Ахелой

beleznici Криминално проявени откраднаха въздушни пушки и телевизори в АхелойВ резултат на полицейските действия на служители от Районно управление «Полиция» – Поморие по отношение кражбата на три телевизора и две въздушни пушки, осъществена от частен дом в Ахелой на 18.01.т.г., са установени извършителите на деянието. Това са криминално проявените Д.А., 18 годишен и В.Г., 20 годишен, и двамата от Ахелой, които са задържани за срок от едно денонощие. В автомобила, ползван от В.Г. – л.а. «Фоксваген Голф», с бургаска регистрация, при извършената проверка е открита саморъчно направена цигара с канабис. Работата по случаите продължава от служители на Районно управление «Полиция» – Поморие.

 Криминално проявени откраднаха въздушни пушки и телевизори в Ахелой

bookmark Криминално проявени откраднаха въздушни пушки и телевизори в Ахелойsvejo Криминално проявени откраднаха въздушни пушки и телевизори в Ахелойgoogle Криминално проявени откраднаха въздушни пушки и телевизори в Ахелойdelicious Криминално проявени откраднаха въздушни пушки и телевизори в Ахелойstumbleupon Криминално проявени откраднаха въздушни пушки и телевизори в Ахелойfacebook Криминално проявени откраднаха въздушни пушки и телевизори в АхелойСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване