01/23/13 09:23
(http://radiomilena.com/)

Симеон Дянков идва в Бургас за участие в дискусия за културния туризъм

simeondiankov Симеон Дянков идва в Бургас за участие в дискусия за културния туризъмНа 24 януари 2013 г. (четвъртък) в Морско казино Бургас от 13.00 часа ще се проведе дескусия на тема: Бургас – нови възможности за културен туризъм в областта след реализацията на проекта „Виа Понтика: В дискусията ще вземат участие Министърът на финансите Симеон Дянков, кметът на Община Бургас Димитър Николов, областният управител Константин Гребенаров, директорът на НИМ проф. Божидар Димитров, директорът на Националния археологически институт с музей при БАН доц. д-р Людмил Вагалински, директорът на РИМ Бургас Цоня Дражева,  археолози,представители на туристическия бранш.
Целта на дискусията е да се даде старт на кампанията „Чудесата на България“ за 2013г., да се отчете работата по проекта „Виа Понтика“, да се набележи стратегия за популяризирането на новите туристически пакети „Виа Понтика“ и да се очертаят мерките за подпомагане на археологическия сезон през 2013 г.

 Симеон Дянков идва в Бургас за участие в дискусия за културния туризъм

bookmark Симеон Дянков идва в Бургас за участие в дискусия за културния туризъмsvejo Симеон Дянков идва в Бургас за участие в дискусия за културния туризъмgoogle Симеон Дянков идва в Бургас за участие в дискусия за културния туризъмdelicious Симеон Дянков идва в Бургас за участие в дискусия за културния туризъмstumbleupon Симеон Дянков идва в Бургас за участие в дискусия за културния туризъмfacebook Симеон Дянков идва в Бургас за участие в дискусия за културния туризъмСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване