01/23/13 21:06
(http://www.klassa.bg/)

ТV7 стигна до споразумение с "Булсатком"

TV7 и "Булсатком" постигнаха споразумение по условията на тяхното бъдещо сътрудничество. Максим Заяков, съсобственик на "Булсатком", коментира: "Преговорите бяха трудни и за двете страни. Много се радвам, че постигнахме споразумение, което ни позволява и занапред да предлагаме на нашите клиенти разнообразно съдържание на балансирани цени."

От своя страна изпълнителният директор на TV7- Николай Бареков коментира, че: "TV7 работи само и единствено в интерес на зрителите и ще предприеме действия за връщане на сигнала към сателитния оператор, защото в следващите 11 месеца предстои TV7 да реализира вълнуваща и изключително рейтингова програмна схема с много реалити формати, български сериали и др."

Двете страни поднасят извиненията си към тяхната огромна и лоялна аудитория за временно причинените неудобства. По технически причини е въпрос на време пускането на програмата в мрежата на сателитния оператор "Булсатком".

tv7.bg

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване