01/23/13 14:47
(http://radiomilena.com/)

Теренът на бившата казарма край Поморие вече е с променен статут

На проведеното днешно заседание на Министерски съвет правителството промени от публична в частна държавна собственост статута на имота в местността „Кротиря“ край Поморие, който е с отпаднала необходимост за Министерството на отбраната. Теренът от 56 дка е застроен с 21 сгради и шест подземни съоръжения. Промяната в статута ще позволи използването на имота за стопански цели.

Кабинетът  даде съгласието си Министерството на отбраната да продаде и имот с отпаднала необходимост за ведомството и с данъчна оценка 4 159 925,70 лв. Теренът от близо 96 дка и застроен с 14 сгради се намира в местността „Кокалу” край Несебър и е в близост до скандалните дюни.
Имотът не попада в зона по «Натура 2000» или в други защитени екологични територии. Той ще бъде продаден на търг, като първоначалната му цена бъде увеличената с 10 на сто данъчна оценка.


 Теренът на бившата казарма край Поморие вече е с променен статут

bookmark Теренът на бившата казарма край Поморие вече е с променен статутsvejo Теренът на бившата казарма край Поморие вече е с променен статутgoogle Теренът на бившата казарма край Поморие вече е с променен статутdelicious Теренът на бившата казарма край Поморие вече е с променен статутstumbleupon Теренът на бившата казарма край Поморие вече е с променен статутfacebook Теренът на бившата казарма край Поморие вече е с променен статутСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване