01/23/13 15:07
(http://www.hsnovini.com/)

“Хасково 2012″ срещу “Монтана 2003″ за Купа България

Снимка: архив от домакинската победа на “Хасково 2012″ над “Монтана 2003″

Жребият за Купата на България определи женския елитен „Хасково 2012” да играе срещу тима на “Монтана 2003″ в сблъсъка от четвъртфиналите на състезанието.

Местният тим ще е домакин в първия мач срещу отбора от Монтана, а срещата ще бъде в средата на следващия месец. Това бе отредено от жребият теглен за четвъртфиналните сблъсъци. Вторият мач, който се явява реванш, ще се състои броени дни по- късно в баскетболната зала на Монтана. Четвъртфиналите по програма са определени за 13- ти и 17- ти февруари.  На 13- ти обаче хасковската зала „Дружба” е заета и най- вероятно двубоят ще бъде изместен за ден по- късно. За продължаване в битката на полуфиналите от значение ще бъде общия резултат от двата мача.

В първите от двете срещи на разменено гостуване домакини ще бъдат отборите с по задно класиране от първия полусезон, като в случая това са “Берое 07″, “Хасково 2012″ и “Рилски спортист”.

Лидерът във временното класиране бургаския “Нефтохимик 2010″ не участва в жребия и борбата на четвъртфиналната фаза и е класиран директно за полуфинал. Победителите от трите двойки ще се присъединят към бургазлийки и така ще се образува финална четворка, която ще се състои на 23 и 24 февруари.

За “Хасково Новини” изпълнителният директор на „Хасково 2012” Станислав Станков съобщи, че “Монтана” е възможно най- подходящият отбор, който е можело да се падне. Станков заяви още, че много е искал да се паднат със столичния “Левски’, за да покажат хасковлийки, че са по- класния отбор.

“Монтана 2003″ са обигран отбор с дълги години в професионалния баскетбол, но ние ще се борим и ще се постараем да продължим напред, за да зарадваме хасковлии” каза още изпълнителният директор.

Младен Желязков

 

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване