01/24/13 10:50
(http://www.klassa.bg/)

Адел си търси тоалет за "Оскар"-ите

Британската соул дива Адел се чуди какво да облече за церемонията на Оскарите, където ще пее, съобщи британската преса.  Тя ще изпълни тематичното парче "Skyfall" от най-новия филм за Джеймс Бонд. Това ще бъде първата музикална изява на 24-годишната певица след раждането на сина й през октомври миналата година.

Адел написа парчето "Skyfall" заедно с Пол Епуърт. Британската поп звезда ще се бори за "Оскар" в категорията песен към филм. По-рано през месеца Адел беше отличена със "Златен глобус"за "Skyfall".

Тази година академията за кинематографично изкуство ще отдаде почит на Джеймс Бонд по случай 50-та годишнина на тайния агент. Организаторите планират да съберат всички актьори, превъплатили се в образа на култовия герой през годините. Очаква се на сцената да излязат настоящият агент 007 Даниъл Крейг и бившите сър Роджър Мур, Джордж Лейзънби, Тимъти Далтън и Пиърс Броснан. От академията се надяват към тях да се присъедини и първият Джеймс Бонд - сър Шон Конъри.

Наградите "Оскар" ще бъдат раздадени за 85-и път на церемония в театър "Долби" в Лос Анджелис на 24 февруари.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване