01/24/13 04:38
(http://e-vestnik.bg/)

Менует за газов пистолет и магистрали

Антон Митов. Снимка: личен архив

Гледах по телевизията как някакъв българин (от турски произход) с танцова стъпка се опита да застреля друг българин(от турски произход), лидер на партия за права и свободи. Не успя и бе с танцувални стъпки наритан по главата…Мъжът, който насочи газов пистолет срещу български политик, заяви, че целта му е била да го сплаши, а не да го убие, пише „Торонто стар”. Съдът реши, че Октай Енимехмедов трябва да остане в ареста, тъй като има голям риск да избяга. Освен това, за неговата лична сигурност е по-добре да остане зад решетките.

25-годишният нападател може да получи шест години затвор за това, че насочи пистолет срещу Ахмед Доган, лидер на Движението за права и свободи (ДПС), по време на конференция в София. Пистолетът на Енимехмедов засече, докато други делегати на конференцията го повалиха и започнаха да го удрят, ритат и блъскат. В понеделник прокуратурата обяви, че ще разследва побоя, но до момента все още не са повдигнати обвинения.

Покрай атентата срещу Ахмед Доган забравихме съществените проблеми в България. Един газов пистолет отмести темата за втечнения газ, който трябваше да ни доставя Грузия от Азербайджан. Забравихме и за проблемите на държавното оръжейно предприятие в Сопот. Дори не се сещаме да доставяме оръжие за Грузия. Не мислим и за магистралите в страната. Повече се радваме на пътищата в Гърция.

Моля Ви, не може така!

Човекът е човек, когато е на път. Не си спомням кой е измислил тази гениалност, по-важното в случая е, кой как изгражда мостове на омраза и реални пътища.

Франция

Във Франция ще се развихрят горещи дискусии с най-засуканите изречения и в края на краищата няма да бъде построена магистрала, а още една АЕЦ и Център за филтрация на имигрантите.

Белгия

В Белгия фламандците ще обявят строителството на пътя за културна интервенция.

Италия

В Италия няма никакво значение къде ще бъде построена магистралата. Подизпълнител ще бъде фирма на Силвио Берлускони.

Между другото…

Силвио Берлускони отказа да включи в предизборната си листа свои съюзници, обвинени за корупция и връзки с мафията, в опит да изчисти имиджа на партията „Народ на свободата”, коментира вестник „Айриш таймс”. Бившият министър Никола Козентино, чиято маса с поддръжници е в сърцето на мафията в Неапол, е сред редицата депутати, които не фигурират в партийната листа преди парламентарните избори през февруари.

„Това беше много трудно решение”, каза Берлускони, който обвини „политически пристрастните прокурори” за това, че се е наложило да се откаже от Козентино. Тази стъпка е рискована. От една страна тя може да спечели гласове за „Народ на свободата”, но може и да доведе до загуба на подкрепата в районите, откъдето са неизбраните политици.

България

Както в Италия така и в България също няма никакво значение! Магистрала ще бъде построена! Блатните кокичета, които пречеха, бяха преместени от Бойко Борисов в стил 3/4!

Германия

В Германия пътя го превръщат в шестлентов аутобан с прекрасни връзки, но ден след приключването на строителството му Конституционния съд на извънредно заседание забранява неговото използване, защото нивото на шума по новия път заплашва размножаването на рядък вид дървесни жаби. Получава се една прекрасна сюита.

Китай

Китайците съвсем точно, в умерено темпо, ще копират немския аутобан, но указателните надписи на табелите ще бъдат с граматически грешки.

Грузия

В Грузия ще построят сграда на пътното управление изцяло от стъкло, ще вдигнат тост за строителството на европейския аутобан, след което парите ще свършат. МВнР на Грузия ще съобщи, че са построили аутобана, но е бил бомбардиран от ...

Публикувана на 01/24/13 04:38 http://e-vestnik.bg/16670/menuet-za-gazov-pistolet-i-magistrali/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване