01/24/13 13:07
(http://radiomilena.com/)

Набират средства за лечението на звездата от “Нефтохимик” Велиян Парушев

velian parushev Набират средства за лечението на звездата от “Нефтохимик” Велиян ПарушевВтора банкова сметка за набиране на средства за лечението на звездата от “Нефтохимик” Велиян Парушев бе открита преди дни в “Инвестбанк” АД, съобщиха близки на футболната легенда.

 

Сметката е с :       IBAN BG43IORT73785000463900

BIC : IORTBGSF, БAE IORT7378

ВЕЛИЯН ПАРУШЕВ МИТЕВ

 

Роднините на Велиян Парушев припомниха, че бившия капитан на “Шейховете” е с диагноза рак на белите дробове. През тази седмица легендарният бургаски капитан се върна в крайморския град след престой в софийско болнично заведение. Отслабналият с 18 кг. Велиян Парушев е превозен със служебна кола на “Черноморец”, като му предстоят серия от сериозни процедури.

За набирането на средства за лечението му близките на 44-годишния Велиян Парушев са открили дарителска сметка в Българска Народна Банка с :

 

IBAN BG43IORT73785000463900    

ВЕЛИЯН ПАРУШЕВ МИТЕВ

 

Дарителска акция сред футболистите и феновете ще организира изпълнителния директор на клуб “Нефтохимик” – Благомир Митрев, който е съотборник и приятел на Парушев. Своята помощ в намирането на най-добрия вариант за лечение е предложил и Димитър Димитров-Херо.

Велиян Парушев е шампион на България през 1992 година с отбора на ЦСКА, вицешампион през 1997-а с “Нефтохимик” и финалист за Купата на страната три години по-късно. Парушев е любимец на червения Сектор “Г” заради решителния гол, с който ЦСКА отстранява “Парма” в турнира за Купата на УЕФА. Едва на 23 години Велиян записва името си срещу един от най-значимите европейски мачове в новата история на 31-кратния шампион на България.

В “А” група за “Нефтохимик” Велиян Парушев е изиграл 139 мача и вкарал 31 гола. За Купата на УЕФА има 10 мача и 2 гола – 4 мача с 1 гол за “Армейците” и 6 мача с 1 гол за “Шейховете”. В 5 двубоя е защитавал националната чест с представителната селекция на България.

 

Семейството на Велиян Парушев благодари на всички, които ще се отзоват на зова за помощ на една от футболните легенди на Бургас

 Набират средства за лечението на звездата от “Нефтохимик” Велиян Парушев

bookmark Набират средства за лечението на звездата от “Нефтохимик” Велиян Парушевsvejo Набират средства за лечението на звездата от “Нефтохимик” Велиян Парушевgoogle Набират средства за лечението на звездата от “Нефтохимик” Велиян Парушевdelicious Набират средства за лечението на звездата от “Нефтохимик” Велиян Парушевstumbleupon Набират средства за лечението на звездата от “Нефтохимик” Велиян Парушевfacebook Набират средства за лечението на звездата от “Нефтохимик” Велиян ПарушевСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване