01/25/13 10:38
(http://www.klassa.bg/)

Depeche Mode разкриха подробности за новия си албум

Depeche Mode разкриха всички детайли около новия си албум, наречен Delta Machine.

Проследявайки новостите около иконичната ню уейв банда, вече знаем, че тринадесетият проект на Depeche трябва да излезе тази пролет и "има подобен звук като на Violator (1990) и Songs of Faith and Devotion (1993). Факт, който навежда на мисълта, че на 12 май, на стадион Локомотив в София, ще чуем класичеки ню уейв бийт, оцветен в тъмни, драматични краски.

Всъщност, това е доста добра новина за феновете на музиката на Depeche Mode до 2000 година, след която направиха доста остър завой към електронното звучене.

"Създаването на този албум беше невероятно предизвикателство, защото исках песните да звучат много модерно. Искам хората да се чувстват добре, докато слушат албума и да намерят вътрешен покой. Все едно имаше магия около всичко това” – казва Мартин Гор за албума.

Дейв Геън добавя: "Докато пишехме песните се преобърна идеята ни затова как се създава албум. Когато стигахме до момента, в който албумът започваше да звучи прекалено "нормално", ние го поразбърквахме, за да придобие характерното Depeche Mode звучене”.

Какво точно ще чуем обаче няма да се разбере със сигурност преди 26 март, когато Delta Machine трябва официално да бъде пуснат на пазара. Първият сингъл се нарича "Heaven”, който освен в оригинален вариан, ще бъде разпространен и в ремикс вариант.

Ето и пълния траклист на Delta Machine:

01 Welcome to My World

02 Angel

03 Heaven

04 Secret to the End

05 My Little Universe

06 Slow

07 Broken

08 The Child Inside

09 Soft Touch/Raw Nerve

10 Should Be Higher

11 Alone

12 Soothe My Soul

13 Goodbye

Bonus disc:

01 Long Time Lie

02 Happens All the Time

03 Always

04 All That’s Mine














iNews.bg


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване