01/26/13 18:32
(http://radiomilena.com/)

СДС Айтос избра ново ръководство

СДС в Айтос избра ново ръководство на отчетно-изборна конференция днес. Новият председател на партията в града е бизнесменът Стоян Колев, собственик на търговска верига „Перла”, хлебозавода и мелницата. Той е и общински съветник от СДС.

Стоян Колев пое поста от Петър Янев, който бе председател на СДС в Айтос от самото му създаване досега. Петър Янев не се кандидатира за поста отново, но бе избран за заместник-председател.

В отчета за досегашната си работа Петър Янев посочи, че общинските съветници от СДС-Айтос са едни от най-дейните и с най-практични предложения. За пример бе дадено решение по идея на Стоян Колев, с което 30% от приходите от данъци и такси от селата на територията на общината да им се връщат. Тези средства се залагат в капиталовата програма за ремонти и подобряване на инфраструктурата.

Новият председател заяви, че ще продължава да работи в посока обединяване на всички дясномислещи жители на Община Айтос.

Айтоската организация на СДС е една от най-дейните в структурите на СДС в цялата Бургаска област. На местните избори тя има впечатляващ резултат и избрани двама общински съветници. Там има и работеща младежка организация.  Затова областният съвет на СДС Бургас пожела на новото ръководство успешно да съчетае досегашната мъдрост и опит с амбицията на младостта.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване