01/27/13 19:17
(http://www.klassa.bg/)

Румен Петков обвини Лиляна Павлова в саботаж на референдума

Депутатът от Коалиция за България и бивш вътрешен министър Румен Петков обвини вчера  регионалния министър Лиляна Павлова в саботаж на референдума заради липсата на организация за почистване на пътищата в Северна България. Лиляна Павлова обясни думите му като плод на халюцинации.
„От София до Белене няма един автомобил. Това е третокласна пътна мрежа, междуобщински пътища, пътища между малки населени места – и това е пълен блокаж на Централна Северна България, която е най-заинтересована от участие в референдума. Досега поне имаше автомобили с вдигнати гребла, сега няма и такива(...) Толкова възмутително поведение, такава неспособност, такива саботьорски действия не са нормални за една демокрация в 21 век, каквато очевидно не сме”, каза пред агенция „Фокус” Петков.
Малко по-късно последва и коментар от Лиляна Павлова: „Най-вероятно г-н Петков има халюцинации. По друг начин просто аз не мога да си обясня коментарите и заключенията, които прави”. Тя допълни, че разполага с информация, че в Плевенска област всички пътища са почистени. „Основните пътища, които той визира, са буквално на асфалт. Там няма и капчица сняг. Така че той или има халюцинации, или това са предизборни манипулации”, каза Лиляна Павлова. Според нея Петков се опитвал да оправдае ниската избирателна активност с обвинения за непочистени пътища. Малко по-късно от Агенция „Пътна инфраструктура” изпратиха няколко снимки, за да потвърдят думите на министъра.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване