01/28/13 18:51
(http://radiomilena.com/)

Мигове от фотографските дневници на Иван Евтимов /видео/

Фотографът Иван Евтимов представи своята Трета изложба „Мигове от фотографските ми дневници” във фоайето на НЧ „Просвета 1888” и Кинотеатър Поморие, организирана от Община Поморие.
Ценителите на фотографското изкуство могат да видят близо сто запечатани моменти от красотата на Поморие, морето и част от неговото ежедневие до 15 февруари 2013г.
„Когато започнах да работя навлизаше цветната фотография и аз много се учудвах на стари колеги, които не искаха поглеждат към нея, защото тогава тя беше нововъведение. По същия начин аз приех цифровата фотография, но трябваше да мине някакъв период, за да разбера, че сега без нея е просто невъзможно. Ако приемем, че светлината е пъпната връв на фотографията, цифровизацията е нейното допълнение и нейното доразвиване“, казва в интервюто за RadioMilena.com Иван Ефтимов.

Изложбата бе открита от Нели Тодорова, мл. експерт по култура в Община Поморие и в присъствието на зам. кметът Диана Апостолова, председателят на читалище „Просвета1888″ Милчо Талев, фотографи, художници и почитатели на фотографското изкуство.

Интрвю с Иван Евтимов и откъс от откриването на фото-изложбата може да гледате тук:

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване