01/29/13 10:34
(http://www.klassa.bg/)

Microsoft пуска Office 2013

Американският софтуерен производител Microsoft потвърди слуховете от последните дни, че ще пусне новия си офис пакет Office 2013 днес (29 януари), съобщава технологичният сайт TechRadar.

Новината дойде чрез туит, който беше публикуван от официалния екип, работещ по проекта. Оттам заявиха, че имат още работа по други "продукти, които потребителите желаят", пише Econ.bg

Ходът на Microsoft най-накрая ще предостави достъп до пакета и на крайните потребители. Още през октомври миналата година такъв беше даден на производителите на персонални компютри под новата операционна система Windows 8.

Като част от предложенията си в Office пакета Microsoft ще представи нова базирана на абонаменти версия, наречена Office 365 Home Premium. За разлика от останалите версии на Office 365, които са базирани на сървърите на Microsoft, новият софтуер може да бъде свален от потребителя и инсталиран на компютъра му.

Абонаментната такса за новия продукт ще бъде 8,33 долара на месец или около 100 долара на година.

















Microsoft


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване