01/30/13 21:10
(http://www.klassa.bg/)

easyJet подарява любовни серенади за Св. Валентин

Водещата европейска авиокомпания easyJet организира безплатни романтични серенади по повод предстоящия празник „Св. Валентин”. В тях могат да се включат всички обичащи любовта и пътуванията, които искат да изненадат по интересен начин своята половинка за 14-ти февруари.

В обявените от easyJet „Дни на любовта“ (4-10 февруари 2013 г.), всеки може да изненада своята половинка с безплатна серенада. Влюбените български двойки могат да се поздравят с романтичните музикални изпълнения в най-новия търговски център Bulgaria Mall. Участниците ще участват в томбола за безплатни самолетни билети за двама от easyJet до най-новите дестинации на авиокомпанията от София – Берлин Шьонефелд и Лондон Станстед.

Събитието за Св. Валентин продължава традицията на easyJet да организира атрактивни публични събития, които променят духа и атмосферата на градската среда в София. Сред досега провежданите събития са най-масовият бой с яйца на Великден, който се провежда всяка година , испанска сиеста в центъра на града, английско чаено парти, конкурс за любовни пожелания и игри във фен страницата на компанията във Facebook: http://www.facebook.com/easyJetBulgaria.

„През 2011 г. организирахме масови серенади на открито на няколко места в столицата, като над 70 влюбени двойки се поздравиха с тях. През миналата година проведохме конкурс за романтични стихотворения, който събра над 180 авторски произведения на 120 българи. Сега очакваме още по-голям интерес към серенадите, защото нашите ценности са да свързваме хората по забавен и удобен за тях начин на различни места, да споделят чувствата и хубавите моменти от своите пътешествия. Затова ще наградим две двойки с възможността да полетят на крилете на любовта до новата ни културна и романтична дестинация Берлин, както и до музикалната столица на Европа Лондон“, коментира Петер Фьоц, маркетинг директор на easyJet за Австрия, Швейцария и Източна Европа.

Музикалните серенади на easyJet ще се състоят в периода 04-10.02.2013 г. в Bulgaria Mall (18-30 – 20.30 часа в делнични дни, 16.30 – 19.00 часа в почивни дни). Победителите ще бъдат наградени на 14 февруари.




Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване