01/30/13 13:57
(http://www.klassa.bg/)

Красимир Ципов: В опитите си да дестабилизира държавата, опозицията е на път да мине всякакви граници

Парламентарната група на ГЕРБ категорично не приема исканията за оставки на премиера Бойко Борисов и на вицепремиера и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов. Особено когато те са отправени от хората, които присъединиха България към Европейския съюз с мониторинг именно върху системата на правосъдието и вътрешните работи.
ГЕРБ  продължава твърдо да стои зад провежданите политики в областта на сигурността. В опитите си да дестабилизира държавата, опозицията е на път да мине всякакви граници. Исканите оставки на премиера и на вицепремиера са опит за подмяна на справедливостта - чрез нагнетяване на напрежение.
Кръговете на опозицията днес вече са обединени в едно. В последните дни се очерта нова коалиция срещу ГЕРБ, включваща БСП, ДПС и Атака, на които все по-често пригласят г-жа Кунева и г-н Костов. Очевидно е, че атаката, която се води срещу правителството, е не само политическа, а зад нея прозира засегнатият финансов ресурс, който е обслужвал години наред днешната опозиция.
Много бързо се забравя, как по време на управлението на Тройната коалиция, страната се събуждаше с по едно отвличане на известни бизнесмени или на хора, близки до едрия бизнес. Първият похитен беше бившият президент на ФК „Литекс” Ангел Бончев, след което при предаването му, беше отвлечена и съпругата му Камелия. След това беше отвлечен и собственикът на „Киров Бош” Киро Киров. Нима БСП е забравила, че един от задържаните за отвличанията ясно призна, че петте от отвличанията са поръчани от Алексей Петров, който по това време беше в ръководството на ДАНС, назначен от тогавашния министър-председател Сергей Станишев?
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване