01/30/13 16:55
(http://www.hsnovini.com/)

Предлагат нови 17 работни места в кметска администрация

Търсят се счетоводител-касиер, технически ръководител, технически сътрудник и автомеханик

17 работни места по проект „Ново начало от образование към заетост” разкрива община Димитровград. Разработката цели да създаде  заетост на младежите, чрез осигуряване на възможност за стаж.

Новооткритите работни места са за период на заетост – шест месеца. В общината ще се открият 8 работни места, като пет от тях за специалисти с висше образование и три за специалисти със средно образование.

Работните места за висшисти са в отделите „Общинска собственост, стопанска дейност и отбранително-мобилизационна подготовка”, „Инвестиционна дейност, околна среда и води” и „Устройство на територията, кадастър и регулация”.

Шест работни места за специалисти със средно и средно специално образование са за стажанти счетоводител-касиер, технически ръководител, технически сътрудник, автомеханик. Кандидатства се чрез Бюрото по труда. Проекта е по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”, съфинансирана от Европейския социален фонд към Европейския съюз.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване