01/30/13 01:38
(http://www.klassa.bg/)

Филипа Иванова е новото лице на БНТ 2

От тази седмица новините на БНТ 2 „България 19:30” имат нова водеща - Филипа Иванова. Нейният личен и професионален профил я правят изключително подходяща за информационната новинарска емисия на най-младия канал на медията.
Опитът на чаровната журналистка е значителен. Тя е редактор в предаванията „Местно Време”, „Питай кмета” по БНТ2 и „Здраве” по БНТ1, както и международен редактор в „България 19:30” от самото създаване на емисията.
На Филипа Иванова й предстои дипломиране по специалността телевизионна журналистика в Софийския университет „Св. Климент Охридски’’. Амбициозната журналистка може да се похвали с членството си в една от най-големите световни студентски организации за бизнес развитие (JAB). Тя е автор и редактор на множество новинарски статии, свързани с цялостната дейност на клуба. Широко-спектърното поле на изяви и активната й дейност, в различни клубове, допълват личностната характеристика на новата водеща на ‘’България 19:30’’. Целият екип я подкрепя в новото й амплоа и вярват, че с нейната индивидуалност тя ще допринесе за развитието на информационния блок.


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване