01/31/13 14:59
(http://www.hsnovini.com/)

19 пощенски станции започват да приемат годишни данъчни декларации от утре

НАП-Хасково

Услугата ще е възможна до края на данъчната кампания, която за дружествата тази година приключва на 1-ви април, а за физическите лица продължава на 30-ти април.

Освен в Централна поща, формуляри ще могат да се подават в още 2 клона в областния град, както и в по-големите населени места Димитровград, Свиленград, Стамболово, Харманли, Любимец, Тополовград, Маджарово и други.

Служителите, които ще приемат декларации,  са вече обучени и знаят задължителните реквизити, за които трябва да проверяват.

Освен в 19-те пощенски станции, данъчните декларации могат да се подават на място в салона за клиенти на пл.”Свобода” 2; по пощата, като писма с обратна разписка, а също и по интернет с електронен подпис.

1 013 декларации са приети в НАП в Хасково от старта на данъчната кампания до днес. 463 са от дружества, които са обявили резултата от дейността си през предходната година, съгласно Закона за корпоративното подоходно облагане. 550 са физическите лица, които са декларирали доходи. 309 от общия брой формуляри са подадени към НАП по електронен път.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване