01/31/13 14:56
(http://www.klassa.bg/)

Няма да повярвате какво ще прави Алиша Кийс

От BlackBerry вече ни изненадаха с ново име на компанията, нова операционна система и нови телефони.

Нищо от това обаче не може да се сравни с медийния шум покрай новия им творчески директор. Защото не става дума за поредния невзрачен и очилат технически гений, а за звездата Алиша Кийс, както научаваме от ABC News.

Ето какво има да каже по въпроса популярната певица.

"Аз съм изключително отдаден и фокусиран човек. Ще работя в тясно сътрудничество с дизайнерите и програмистите на приложенията, със създателите на ново съдържание и с търговците. Искам да вникна в тази BlackBerry 10 платформа и да създавам идеи за нейното бъдеще.”

Кийс също така признава, че в миналото е била огромен фен на BlackBerry, но в последствие е изневерила на марката.

"Имах много продължителна и стабилна връзка с BlackBerry, но после започнах да забелязвам разни нови, по-привлекателни и по-секси телефони. Скъсах с вас заради нещо малко по-бляскаво. Начинът, по който ми организирахте живота и ме подкрепяхте в моята работа обаче ми липсваше. В крайна сметка започнах да ходя с два телефона. Тогава обаче вие ми се обадихте с идеята да си оправим взаимоотношенията. И сега връзката ни е възобновена, a вие отново сте единствената ми любов."

Злите езици побързаха да отбележат, че Кийс е голяма фенка на Instagram – приложение, което все още не е налично за операционната система BlackBerry 10. Факт е обаче, че от компанията успяха успешно да привлекат вниманието към себе си. Сега остава и да го задържат с качествени продукти.
















ABC News

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване