02/01/13 19:00
(http://www.klassa.bg/)

Анонс на PlayStation 4 още този месец

Sony съобщи, че на 20 февруари ще се състои PlayStation Meeting 2013, на който компанията трябва да обяви наследника на PlayStation 3 – PlayStation 4.

На последния PlayStation Meeting Sony обяви портативната си конзола PlayStation Vita.

Японският гигант изпитва финансови проблеми след сериозните загуби в продължение на няколко години и има нужда от свежа хардуерна кръв в редиците си. PlayStation браднът е един от най-успешните във финансово отношение за компанията, въпреки трудния старт на PlayStation 3 през 2006 година.

Според Wall Street Journal новите конзоли на Sony и Microsoft ще направят премиерите си в края на 2013 година.

Медията допълва, че новият PlayStation ще включва много повече социални приложения, а Sony ще се концентрира върху идеята да предостави значително подобрен потребителски интерфейс, не просто мощен хардуер.

Sony иска PS4 да не бъде просто изключителна конзола за видео игри, която да предоставя почти фотореалистични графики, а мултимедиен център, който потребителите да използват, за да гледат своите филми, сериали, слушат музика, играят страхотни ексклузивни заглавия, браузват в интернет, комуникират и т.н.

Sony разпространи и трейлър на PlayStation Meeting, който можете да гледате сега:















Sony

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване