02/02/13 20:26
(http://www.klassa.bg/)

Мартин Карбовски напусна Нова телевизия

Предаването на журналиста Мартин Карбовски "Директно Карбовски" не се излъчи днес в ефира на "Нова телевизия". Журналистът се мести в друга медия.

"Нова Броудкастинг Груп" бе информирана за решението на Мартин Карбовски да напусне Нова ТВ и за това, че в четвъртък (31 януари) е подписал договор с друга медия", се посочва в официално изявление на телевизията.

От там определят постъпката му като "некоректна и неетична", защото имат сключен договор за производството и излъчването на предаванията "Отечествен фронт" и "Карбовски Директно" с водещ Мартин Карбовски до юли 2014 г.

От "Нова Броудкастинг Груп"твърдят, че са изненадани от постъпката на Карбовски, защото в последните няколко седмици са водили преговори между двете страни за удължаване на съществуващите договори и производството на нови продукции.

Продуцентска къща "Телеман" и екипът, който стои зад създаването на предаванията "Карбовски Директно" и "Отечествен фронт", остават в Нова ТВ.

Във фен страницата на предаването "Директно Карбовски" във Facebook днес беше написано "Предаването на Карбовски ще стартира следващата неделя! Повече информация очаквайте през седмицата".

Според непотвърдена информация журналистът отива в TV7.


















"Нова Броудкастинг Груп"

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване