02/04/13 14:20
(http://www.klassa.bg/)

Цветанов: Досието "Буда" е сценарий на определени сили

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов няма опасения, че за него ще се появи досие, подобно на т.нар. "Буда".

Цветанов коментира, че преди избори за премиера Бойко Борисов винаги са се появявали писания в интернет пространството, пише БНР.

"Една малка част от това, което беше изписано в интернет пространството по този случай, сме го чели 2005-а година, когато премиерът беше кандидат за кмет на София. Знаете, че тогава, преди втория тур, почти всички, които ползваха интернет, на своите адреси получиха подобна информация. 2009-а година отново това беше актуална тема, 2011-а година, си спомням, някъде преди президентските и местните избори, също и тогава се говореше за досието "Буда". Няма нищо, което да е притеснително в това, което излиза. Просто това са начините за сценариите, които се реализират от определени сили в държавата. За мен е важно да отчитаме това, което е направено", каза Цветан Цветанов.


www.novini.bg
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване