02/05/13 17:17
(http://www.hsnovini.com/)

Тянко Кондов стана директор на Бюрото по труда в Хасково

Тянко Кондов е новия директор на Бюро по труда- Хасково

Настоящият директор е родом от Хасково. Средното си образование завършва в техникума по механоелектротехника в града, след което продължава образованието си във великотърновския университет “Св. св. Кирил и Методий”. Магистър е по финанси. Втората си магистърска степен получава в Университета по хранителни технологии в Пловдив със специалност ферментационни продукти. От 2007- ма в продължение на близо 4 години Тянко Кондов изпълнява длъжността началник сектор в хасковското разпределение на фонд Тютюн към Министерството на земеделието и храните. Началник е на столичния фонд Тютюн до 10- ти декември миналата година, когато той е бил закрит като структура към министерството.

“След като закриха фонд “Тютюн” към министерството се регистрирах като безработен в Бюро по труда- Хасково. След като разбрах, че търсят човек за поста си подадох документите и се подготвих за кандидатстването, което включваше тест и устен изпит. Тази длъжност е предизвикателство за мен, както всяка нова”, коментира за Хасково Новини новия директор на бюрото по труда Тянко Кондов.

До назначаването му, позицията е била вакантна и се е изпълнявала временно от други служители на Бюро по труда- Хасково. От 2007- ма до началото на 2012 – та директор е била Вертохи Хачикян, а през 2012- та длъжността е изпълнявала Лиляна Кирякова. С постъпването на работа на Тянко Кондов на 1- ви февруари, вече и 4- те Бюра по труда в областта имат директори, заяви началникът на Районната служба по заетостта Коста Костов.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване