02/05/13 16:36
(http://www.klassa.bg/)

ЦСКА се прицели в световния връх

Волейболен клуб ЦСКА се насочи към световния връх. "Червените" си поставиха амбициозната задача да станат най-подкрепяният волейболен клуб в света в социалната мрежа Facebook.

Сред рекордьорите до момента са няколко полски и бразилски клуба. СКРА Белхатов скоро мина внушителната цифра от 75 хиляди последователи, докато световният клубен шампион Тренто има 15 хиляди фенове в мрежата.

В момента ЦСКА е с 1524 почитатели във фен страницата си във Facebook. Още в първия месец след създаването на страницата, "червените" се превърнаха в номер едно в българския волейбол.

"За нас това е голямо предизвикателство, но вярваме, че с постоянство ще успеем да го постигнем. Кампанията "100 сърца за ЦСКА" доказа, че имаме огромна обществена подкрепа. Би било впечатляващо, ако сме на първо място в света, нали?

Знаем, че можем да го направим, защото има хиляди хора, които живеят с ЦСКА в сърцата си или обичат волейбола", казаха от клуба.

"Фен страницата ни във Facebook и официалният ни сайт cskavolley.org ни дават възможност да сме близо до привържениците ни. Виждаме мненията и съветите им, а в същото време посланията ни стигат директно до тях, без да се преиначават", добавиха от ЦСКА.























ЦСКА


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване