02/07/13 12:17
(http://www.hsnovini.com/)

Театаралната школа откри творческия си сезон

Младите театрали и техният ръководител Румяна Георгиева

Театралната школа при Младежки център откри творческия си сезон с постановката „Кучката” от Теодора Димова с нов актьорски състав на театър “Арлекин”. Това бе своеобразна премиера за част от младите актьори и празник за  многобройната публика, която се събра в Голямата залата на Младежкия център. Беше поставено чудесно начало с драмата за забранената любов.

Голямо предизвикателство пред школата сега са заглавия като „Нора” от Ибсен, „Михал Мишкоед” на Сава Доброплодни, „Добрата магьосница” от Панчо Панчев, „Домът на Бернарда Алба” и „Очарователната обущарка” на Лорка, моноспектакъла на Димитър Никленов ”Здравей, дъще”, „Районна болница” от Хр. Бойчев, „Топлината през ноември” на Яна Добрева. Присъствието школата на национални театрални фестивали отново ще е поне с 3 сценични изяви. През март таланти на школата ще вземат участие и в два театрални обмена – в Германия и Австрия по програма „Младежта в действие”.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване