02/12/13 16:19
(http://www.hsnovini.com/)

Фойерверки за “Свети Валентин”

Организират празнична заря за деня на влюбените

Светлинно шоу с празнична заря организира хасковския Туристически информационен център, по повод деня на влюбените- 14- ти февруари. С това инициаторите целят да поздравят жителите на Хасково и да им подарят един прекрасен подарък за Свети Валенти.

Фойерверките ще бъдат във формата на сърца, за да бъде максимално правдоподобно и романтично, споделиха организаторите на шоуто.

“Един скромен начин, с който ние искаме да поздравим нашите съграждани, с една нарекохме я романтична заря. Кратка, но смея да твърдя съдържателна”, коментира директора на туристическия информационен център Красимир Пилев.

Заедно с фойерверките, ще звучи и романтична музика, за да бъде атмосферата още по- впечатляваща. Надслов на тазгодишния празник ще бъдат думите на Шекспир “Живеят само влюбените, останалите просто съществуват.”

Романтичната заря ще бъде на 14- ти февруари от 20:00 часа над монумента на Света Богородица на Ямача.

Празничната заря ще бъде извършена от специалисти по пиротехника. Организаторите информират,че видимостта ще бъде най- добра от парка на зала Дружба.

Хасково Новини

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване