02/14/13 14:12
(http://www.hsnovini.com/)

14 фирми кандидатстват в процедура за доставяне на лекарства за 5 млн. лв.

Експертната комисия

14 фирми се включиха в конкурса, за закупуване на лекарствени медикаменти, обявен от Многопрофилната болница в Хасково. Обществената поръчка е на стойност до 5 млн. лева, съобщиха от здравното заведение.

15 фирми са закупили документи за участие , от които 1 се е отказала, стана ясно днес по време на откритата процедура, в която участваха медицински представители и журналисти.Избрана е специална комисия, която да разгледа документацията, представена от кандидатите. Неин председател е д-р Мариян Запрянов, а членове са началниците на болничната аптека Анета Захариева, на второ вътрешно д-р Костадин Василев и юристконсултът на болницата Кристиян Рангелов. В комисията е включен и външен експерт. Днес в болницата се проведе и първото отваряне на 14- те оферти.

Всяка фирма има право да кандидатства за всеки медикамент, което дава възможност всяка една от тях да спечели процедурата за дадено лекарство. 5- те милиона  за закупуването на лекарства са лични средства на здравното заведение, съобщиха оттам.

Репортаж гледайте в новините на ТВ Рекординг.

Хасково Новини

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване