02/14/13 16:33
(http://www.klassa.bg/)

ЛИДЕРСТВОТО И ЕДНОМИНУТНИЯТ МЕНИДЖЪР

Лидерството и Едноминутният мениджър помага на мениджърите да усвоят изкуството на Ситуационното лидерство с прости и ясни термини – една система, която отхвърля конвенционалния мениджмънт на еднакво отношение към всички служители. Тук ще разберете защо е толкова важно нагаждането на мениджърския стил към индивидуалните служители, защо трябва да знаем кога да делегираме, подкрепяме и насочваме; как да идентифицираме лидерския стил по отношение на отделен служител и как да прилагаме по най-добрия начин техниките на Едноминутния мениджър за постигането на максимални резултати и да стимулираме мотивацията на всички нива.

Тази забележителна и лесно разбираема книга е безценен наръчник за творческо и персонално лидерство, с чиято помощ ще постигнете максимално добро представяне в работата на своите служители, независимо от спецификата на вашия бизнес. Ситуационното лидерство е включено в програмата за обучение на мениджърите от всички нива, работещи в повечето компании в класацията на първите 500 на списание Форчън, а също така и на онези от бързо развиващите се предприемачески организации.

 

Кен Бланчард е главен директор на The Ken Blanchard Companies – международна мениджмънт консултантска компания, която създава заедно със съпругата си в Сан Диего, Калифорния през 1979 г.

Освен че е знаменит оратор и консултант, той е един от най-големите експерти по въпросите на лидерството. Автор е на феноменалния бестселър Едноминутният мениджър / “Класика и Стил”/, написана заедно със Спенсър Джонсън и продадена в повече от 13 мил. копия.

 

Изд. “Класика и Стил”, стр.120, цена 10.00 лв.

www.klasikastil.com


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване