02/14/13 18:18
(http://www.klassa.bg/)

"Ролинг стоун" класира най-лошите любовни песни на всички времена

Сър Елтън Джон, Селин Дион и момчешките групи N Sync и One Direction намират място в една по-различна класация за Свети Валентин – като изпълнители на най-лошите любовни песни на всички времена.

Съставителите на класацията сп. "Ролинг стоун" определят хита "Can You Feel the Love Tonight" на Елтън Джон като "старомодно сантиментална балада". Това автоматично отрежда място на парчето в "срамния списък" с 20 песни, които хората не желаят никога повече да чуват.

Песента "My Heart Will Go On" на канадската звезда Селин Дион е описана като "незабавно разпознаваем и последващ терор за слушателите".

Любовните парчета "(God Must Have Spent) A Little More Time On You" на N Sync и "Little Things" на One Direction са "сиренето чедър на романтиката", а според редакторите на сп. "Ролинг стоун" песните "You're Beautiful Lady" на Джеймс Блънт, "Lady In Red" на Крис де Бърг и "Groovy Kind of Love" на Фил Колинс не са нищо повече от "сладникаво сантиментални мелодийки".























БТА


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване