02/14/13 15:26
(http://www.klassa.bg/)

Фандъкова поиска уволнение за шефовете на „Софийски имоти“

  Столичният кмет Йордзанка Фандъкова поиска от Столичния общински съвет да отстрани ръководството на “Софийски имоти” заради новогодишното купуване на подаръци.

В сряда   общинският съветник от БСП Георги Кадиев   изнесе данни, според които шефът на скандалната общинска фирма Диян Цветков е похарчил близо 4500 лв. за подъреци, дрехи, техника и аксесоари. Някои от покупките бяха доста странни като козметика от “Есте Лаудер” , тиган, надуваеми дюшеци и други.

 

Недопустимо е да се се злоупотребява по такъм начин, заяви Йорданка Фандъкова на заседанието на Столичния общински съвет. Тя подчерта, че няма нейни хора в ръководството на общинските фирми. С Диян Цветков се запознах в кметството, не го познавам от Министерството на образованието, уточни Фандъкова.

 

Фандъкова поиска най-строгото наказание за 3-членния директорски борд на “Софийски имоти” - отстраняване от длъжност, за да се даде “знак и към ръководствата на останалите общински дружества, че това е недопустимо”.

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване