02/15/13 18:43
(http://www.klassa.bg/)

iPhone 6 идва през 2014 година

Слуховете, че Apple подготвя нова версия на iPhone с по-голям, 4,8-инчов дисплей, съвсем закономерно привлякоха вниманието на много хора. Нетърпеливите да се сдобият с новата играчка на Apple обаче ще трябва да почакат.

Според последните спекулации новият смартфон, който условно наричаме iPhone 6, ще излезе чак в средата на 2014-та, а не през юли тази година, както се смяташе досега.

Новата информация идва от MacRumors, които цитират анализатора Питър Мисек от Jeffries. Според него няколко проблема неминуемо ще забавят Apple.

Първият е преминаването от настоящия 32-нанометров процесор към 20-нанометровата технология, която според Мисек ще бъде използвана в iPhone 6 с цел добавяне на още ядра – 4 или дори 8.

Вторият са проблемите, свързани със серийното производство на 4,8-инчови OLED дисплеи.

Трето, но не и по важност, е изначалното пренаписване на iOS платформата с цел поддръжка на повече ядра и, респективно, по-добра основа за съревнованието на Apple с вечните им противници от Samsung.

Мисек също така казва, че производството на следващата iPhone вариация – iPhone 5S, най-вероятно ще започне през март, а моделът ще бъдат на пазара през лятото.

 

















Питър Мисек от Jeffries

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване