02/15/13 17:06
(http://www.hsnovini.com/)

Цветан Цветанов награди кмета Георги Иванов по предложение на БТПП

Председателят на Българската търговска промишлена палата Цветан Симеонов обяви решението на Управителния съвет да удостои кмета на Хасково Георги Иванов с почетна грамота и статуетка на Хермес, дело на именития скулптор Ставри Калинов. Наградата се присъжда за традиционно доброто  съдействие  от местната власт в Хасково  за развитие  на регионалната икономика. Отличията връчи вицепремиера Цветан Цветанов

По- рано днес вицепремиерът получи отчет за дейността на Областната дирекция на МВР. Цветанов даде добра оценка, но не пропусна да отчете и пропуски в работата на колегите си.

“Има констатирани добри резултати, но има и доста от нещата, които могат да бъдат подобрени. За мен е важно да има постоянно привеждане в известност на криминалния контингент и да не позволяваме да израснат кадри от хасковския регион като Ивелин Банев- Брендо, като Иван Тодоров- Доктора, защото знаете, че подобни лица, когато им се даде основата и могат да израснат до тези нива вече създават проблем не само на България, но и на всички държави, в които те извършват своята престъпна дейност”, заяви министърът.

Цветанов коментира и въпроса за народното недоволство и протести, както и на влиянието им върху управлението на ГЕРБ.

“Разбира се, че това което наблюдаваме в момента под някаква форма влияе и върху управлението, но сами разбирате, че за тези сметки надали има български гражданин, който е съгласен с начина по който бяха изчислени, така че в тази посока това гражданско неодобрение аз донякъде го подкрепям”.

Цветанов благодари на тези, които организират протестите, че работят заедно с съответните служби в МВР по цялата страна. Той допълни, че всички трябва да имат право да си изкажат мнението, но това да е в рамките на закона.

Цветанов заяви и че рокадите в областната структура на ГЕРБ ще станат ясни утре.

Репортаж гледайте в новините на ТВ Рекординг.

Хасково Новини
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване