02/16/13 15:11
(http://www.klassa.bg/)

Илияна Йотова: Свърши хубавото време за ГЕРБ

Свърши хубавото време за ГЕРБ. От началото на годината - нито една добра новина за президент, премиер, правителство – само купеста облачност и все по-голямо недоверие и дъжд от оставки. Това каза евродепутатът Илияна Йотова в изказването си пред делагатите на 48-мия Конгрес на БСП, който провежда поредното си заседание в НДК.

Според Йотова е срамно, че след 6 години в ЕС България присъства в новините на европейските и световните медии с нападението срещу Ахмед Доган, със стрелбата пред Съдебната палата, с криминалното минало на премиера, с протестите на хората срещу безбожно високите сметки, а в Европейския парламент се провежда дискусия за демокрацията и свободата на медиите у нас.

Българските граждани вдигнаха глави срещу ограбването, безхаберието и мизерията, натрапвани им от властта, но управляващите няма да го признаят, защото за това се иска достойнство, каза още евродепутатката. По думите на Йотова след 4-годишно управление на ГЕРБ, няма да ни стигнат всички пари на Европа, защото социално слаби са огромното мнозинство български граждани.

Схемата за европейски проекти е разработена така, че ако си бенефициент, но не си от ГЕРБ, нямаш шансове, изтъкна Илияна Йотова и препоръча на кметовете, които не са от ГЕРБ изобщо да не кандидатстват, дзащото нямат никакви шансове.

Хората искат конкретни действия. Ние сме част от тези хора, каза Йотова и допълни, че в БСП има програма, идеи и възможности да изведе страната от кризата, в която ще я остави управлението на ГЕРБ.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване