02/20/13 11:36
(http://www.klassa.bg/)

Няма вариант оставката на кабинета да не бъде приета

Няма вариант оставката на кабинета, която се очаква да бъде депозирана на обед, да не бъде приета. Това заяви председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев.

„С цената на кръв и с цената на жертви по улиците, ние няма да останем на власт. Ние по демократичен начин сме взели властта и я даваме по демократичен начин. А не както някои заявяваха – с кръв сме я взели, с кръв ще я дадем”, каза той.

Велчев преповтори думите на Борисов: „Това, което каза премиерът - няма полза от това да останем на всяка цена още 3-4 месеца на власт. Дошли сме на власт по желание на народа и ще дадем възможност като в демократична страна отново хората да кажат своя глас – дали подкрепят тези, които подстрекават към размирици. Лично аз смятам, че зад ексцесиите, защото едно е да има протести и хората да кажат мнението си, но да се лее кръв по площадите, няма да допуснем. Това го правим в името на социалния мир”.

Той продължи в тона, подхваната от премиера: „Има голямо желание за взимане на властта от някои политически сили, така че нека да си направят кабинет, да си проведат избори, за да не кажат, че ние манипулираме изборите”.


















btvnews.bg

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване