02/21/13 14:19
(http://www.hsnovini.com/)

Зърнопроизводители: Кабинетът “Борисов” направи раздор в сектор “Земеделие”

Тенчо Тенчев, председател на Сдружението на зърнопроизводителите в Хасково

“Категорично не  подкрепяме политиката на премиера и кабинета “Борисов”, за разлика от животновъдите, които днес излязоха  пред парламента с трактори”, заяви председателят на сдружението на зърнопроизводителите в региона Тенчо Тенчев.

“Нито един зърнопроизводител от страната няма да се обяви в подкрепа на правителството, което беляза с лъжи даденият им от народа мандат. Ние останахме излъгани с подписаният меморандум, под който лично премиерът положи подпис.  Преди дни министър Дянков отпусна субсидии, но трябва да се знае, че тези средства, след 45 дни ще се възстановят от Европа”, коментира Тенчев. Според председателят  на зърнопроизводителите в Хасково животновъдите изразяват подкрепа заради националните доплащания, които получиха.

“Националната асоциация на зърнопроизводителите  направи много голям жест към останалите в бранша, като се отказа от националните доплащания. Ние няма да забравим как правителството се опита да ни злепостави, като направи раздор в целия сектор”, допълни Тенчев.

Коментарът гледайте в новините на телевизия Рекординг.

Хасково Новини

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване