02/21/13 12:59
(http://www.klassa.bg/)

Мая Манолова към ГЕРБ: Насочвате страната към гражданска война

Насочвате страната към гражданска война. Това каза депутатът от ПГ на Коалиция за България Мая Манолова при дебатите за оставката на правителството. „ГЕРБ си отива от власт. Можехте да го направите и по друг начин – с достойнство, а не сипейки обиди, клевети и лъжи, заяви Манолова. „В последния ви ден събирате платена подкрепа от цяла България. Плаща се на български граждани, които се товарят в автобуси от Дупница, Благоевград и ги карат в София. Не обиждайте по този начин собствените си симпатизанти с риск за гражданския мир в последния ден от вашето управление. Безотговорно е да насрочите митинг пред ул. Позитано”, добави Мая Манолова.
Председателят на БСП Сергей Станишев каза, че това е един жалък край на едно жалко управление. „Съществува реална опасност. Организираните контрапротести, организираните протести в подкрепа на това правителство, дългото говорене днес, логореята част ли е от сценария да се предизвикат безредици, сблъсъци и България да се изправи на ръба на гражданска война”, попита Станишев. „Отговорност за реда и гражданския мир носи правителството. Ако отново допуснете да се лее кръв, това е ваша отговорност. Не се правете на заспали или нечули. Ако сценарият да говорите максимално дълго, за да се съберат хората и да блокират парламента, кажете откровено”, заяви Сергей Станишев.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване