02/21/13 13:30
(http://www.klassa.bg/)

Парламентът прие оставката на правителството на Бойко Борисов

Парламентът прие оставката на правителството. Оставката беше гласувана в присъствието на министър-председателят Бойко Борисов и министрите от кабинета. В пленарна зала гласуваха 215 народни представители, за - 209, против - 5, 1 се въздържа.
Премиерът в оставка Бойко Борисов поиска парламентарна анкетна комисия да разгледа секретен документ, който показва, че животът му е бил заплашван. Заради изказване на Христо Бисеров от ДПС, Борисов заяви: „Да се види документ на директор на разузнаването, материал от партньорска централа, в която се уведомява, че се подготвя атентат към мен. Вие минахте границите и искам да знаят хората. Там се казва, че заради това, че накърни много сериозни интереси на международната организирана престъпност и поръчител е Ахмед Доган. Да ми прехвърляш такава глупост, нямам жал. Страшни са тези, които ме поръчват. И са много страшни. Никой не смееше да ги хваща и да ги екстрадира. Определете една комисия и прочетете”. Христо Бисеров заяви в отговор: „Нека се разсекрети папката Лалае, за да се види как представител на подземния свят казва „Бойко взе парите”.
Премиерът Бойко Борисов и министрите излязоха пред главния вход на парламента, където протестиращите в подкрепа на правителството ги посрещнаха със скандирания и приветствия.
Искам да ви благодаря за подкрепата, благодаря на тези, които са дошли с машините и животните, каза Бойко Борисов пред протестиращите пред парламента. Всеки, който ме обича и уважава, от тук да се прибира вкъщи, каза още премиерът в оставка. Той призова да няма провокации.
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване