02/21/13 12:07
(http://www.klassa.bg/)

Сидеров е за свикване на Велико народно събрание

В Конституцията няма санкции към отговорните лица. Няма отзоваване на депутати, които изневеряват на народния вот. Подкрепям с две ръце призива за свикване на Велико народно събрание, заяви лидерът на „Атака” Волен Сидеров при дебатите по оставката на правителството. Според него обаче, оставката на правителството е театър.
Напрежението няма да спадне. Ако мислите, че този парламент ще се напълни отново с хора, които работят за колониала, се лъжете. Българският народ е в нова фаза. Бил съм свидетел на всички фази на народното недоволство, посочи Сидеров.
Приватизацията не беше направена от ГЕРБ, но ГЕРБ не промени приватизационните договори. Сидеров припомни, че от „Атака” искат ревизия на приватизационните сделки, разваляне на договорите с ЕРП-ата, съд за всички виновни за приватизациите. Някои от тях седят в тази зала, коментира още Сидеров. Според него, управлението на ГЕРБ е управление на скритите ходове. С оставката на кабинета се цели замазване на недоволството, скриване на това, което ГЕРБ е вършил”, категоричен е лидерът на Атака.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване