02/22/13 13:47
(http://www.klassa.bg/)

ISHTAR снима филм!

Световноизвестната певица Ищар предава своята харизма не само чрез песните си, но и чрез големия екран на кино продукциите. През 2012 Кралицата на world музиката се снима във филма „The Ballad Of The Weeping Spring”, който все още не е пристигнал у нас, но в буквален превод звучи така – „Баладата на плачещата пролет“. Не толкова сълзи, колкото чувствена музика можете да откриете в последния върхов филм на израелското кино. На деветите награди на Израелската филмова академия или така наречените Израелски оскари филмът на Бени Торати е номиниран за най-добър и оригинален саундтрак, в който, както се досещате, преимуществена е ролята на самата Ищар. Номиниран е също за най-добра продукция и костюми.

Музиката от филма е наистина завладяваща. Носи усещане за нещо древно, за изконна съдбовност или на кратко „мактуб“ – познатата дума за съдба от „Алхимика“ на Паулу Коелю и най-съвременната сапунка „Клонинг“. Специфичният музикален стил, в който Ищар изпълнява свои песни, се нарича „Mizrahi music” (Мизрахи музика) или в превод от иврит „Ориенталска музика“. Този жанр съчетава в себе си по нещо от Запада, Европа, Средния Изток и Северна Африка, пренесено в Израел от мигриращи евреи.

Ищар покорява сърцата и умовете, разкрива тайни и носи послания от минало и бъдеще, тя е не само актриса, не просто певица, тя е Богинята на любовта и войната, самата ISHTAR – древната вавилонска богиня.

Не пропускайте да усетите енегрията на един цял свят на на 13 април в София, в зала 1 на НДК, от 20 часа. Ищар ще представи своите най-чувствени песни и ще разкрие най-новите си преживявания с новия си албум „7“.

Билетите са на цени от 30 до 70 лева и ВИП от 80 до 100 лева. Можете да ги намерите на Билетен център НДК, на касите на вериги магазини Пикадили, Офис 1, Германос и бензиностанции ОМВ, както и онлайн в системата на Eventim.bg.

 


















Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване