02/24/13 14:58
(http://www.klassa.bg/)

Иван Бърнев ще води уъркшоп на пролетния фестивал на МОНТФИЗ

МОНТФИЗ и Нов български университет организират съвместно пролетен фестивал в София.
За първа година МОНТФИЗ организира пролетен фестивал – Spring Art Fest 2013, който ще се проведе от 1 до 5 април в София. Новата инициатива на културната организация се осъществява съвместно с Нов български университет, който любезно предоставя базата си за времето на Фестивала.
По образец на летния фестивал МОНТФИЗ Арт Фест, който тази година ще се проведе от 20 до 28 юли в Созопол, Srping Art Fest 2013 ще включва актьорски, вокални и танцови уъркшопи, както и кандидатстудентски консултации за желаещите да изучават актьорско майсторство в Нов български университет.
От 1-ви до 5-ти април участниците в пролетния фестивал на МОНТФИЗ ще имат възможността да посещават уъркшопи от сутрин до вечер на няколко паралелни локации в базата на Нов български университет. Всеки от участниците сам ще избира какви уъркшопи да посети спрямо интересите и целите си.
Един от преподавателите, който ще води петдневен уъркшоп по актьорско майсторство, е актьорът Иван Бърнев! Участниците в последното издание на летния фестивал на МОНТФИЗ добре познават актьора и прекрасните му уъркшопи. Девет дни на морето превърнаха лято 2012 в най-емоционалното и запомнящо се за всички, които станаха част от летния фестивал на МОНТФИЗ. Доказателство за това бяха сълзите, с които участниците се сбогуваха с Иван Бърнев. В своите уъркшопи актьорът учеше колко важни са детайлите, на пръв поглед малките елементи, за да бъде образът интересен и убедителен. В края на МОНТФИЗ Арт Фест 2012 Иван Бърнев сподели: „Ех, как не стига това време....”. Но време отново ще има и то съвсем скоро. В началото на месец април участниците в Spring Art Fest 2013 ще имат възможността да попиват знания и опит за театъра и киното от актьора.
В следвашите дни периодично ще изненадваме феновете на МОНТФИЗ Фестивалите с информация за другите уъркшопи и имената на преподавателите, които ще ги ръководят!
От утре – 23 февруари, вече можете да се записвате за участие в Spring Art Fest 2013, София, 1-5 април!
Местата са ограничени - до участие във Фестивала ще бъдат допуснати само първите 150 записани.
Таксата за участие във Фестивала е 190лв и включва неограничено посещение на всички уъркшопи, включени в програмата му.
Записването става на тел. 089 911 82 52 или на място в Централния офис на МОНТФИЗ (София, бул. „Цар Освободител” 31, ет. 2)
Иван Бърнев завършва НАТФИЗ „Кр. Сарафов” през 1996г. в класа на проф. Стефан Данаилов. Актьорът е познат на българската публика с ролите си в съвременни филми като "Стъпки в пясъка", "Зад кадър" и "Лейди Зи", както и с ролята си на разследващия полицай Андрей Чернев в излъчвания в момента нов български сериал „Къде е Маги?”. Изявите на актьора съвсем не се изчерпват до тук. Той има зад гърба си множество роли в театъра, по-важни от които са "Вечеря за тъпаци", за която печели награда "Аскеер" за изгряваща звезда през 2002 г., "Полет над кукувиче гнездо" на Александър Морфов, за която печели "Аскеер" и "Икар" за поддържаща роля през 2011 г. за ролята си на Били Бибит. През 2007 г. получава и награда за поддържащ актьор за ролята си на Димитър Мечев в „Атентаторите” на “Друмеви Театрални Празници" в Шумен. Година по-рано е номиниран за най-добра главна роля на филмовия фестивал „Берлинале“ за ролята му на младия Ян Дите във филма на Иржи Менцел „Обслужвах английския крал“. Същата година печели наградата на Съюза на филмовите дейци за главна мъжка роля във филма "Лейди Зи".



Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване