02/25/13 12:43
(http://news.zapernik.com/)

Ангел Найденов, БСП ПЕРНИК: Парламентът трябва да бъде разпуснат до петък

Преди седмица казах, че обратното броене за ГЕРБ е започнало. Единствения логичен изход от дълбоката криза и ситуацията, в която е вкарана в страната е оставката на правителството – оставка, която да отвори пътя към предсрочни избори. Оставка, която да доведе до отказ на политическите формации за съставяне на кабинет. Този парламент не притежава никакви възможности да формира правителство – той е изчерпан до дъно. В този парламент не може и не бива да бъде излъчвано никакво правителство, каза пред zaPernik.com Ангел Найденов – народен представител на БСП Перник.

Искаме бързо разпускане на парламента и назначаване на служебен кабинет, призова Ангел Найдненов. Искаме смяна на областните управители. Не приемаме програмно правителство , казаха от БСП, каза Ангел Найденов.

Ние поддържаме три основни приоритета при консултациите при президента – първото е формиране на служебен кабинет с високо доверие, който да не включва представители на правителството на ГЕРБ. Второто е служебен кабинет, който много бързо да представи картината на...

Продължава

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване