02/27/13 19:25
(http://www.klassa.bg/)

От Philips ни предлагат да играем в три измерения

236G3DHSB най-вероятно ви звучи като особено сложен код, но всъщност става дума за нов модел триизмерен монитор, насочен към геймърското братство. Въпросният ще се продава в България от началото на месец март на цена от 669 лв. с ДДС.

"Новият представител на G-серията със сигурност ще зарадва запалените почитатели на екшън игрите и ценителите на триизмерното кино. Той предлага 3D технология без недостатъци и достъпен начин за забавление в още едно измерение, като във всяко останало отношение остава отличен монитор за сериозни приложения" уверява ни Мартин Лечев, търговски представител на MMD за България.

Технологията Easy 3D осигурява дълги часове комфортно 3D изживяване, като предлага картина без трептене и с по-малко "призрачни" изображения. Поляризираните 3D очилата са леки, не трептят и са лесни за замяна и поддръжка, а липсата на батерии и кабели е допълнителен плюс. Когато свържете цифров видео източник през интерфейса HDMI 1.4a (например Blu-Ray плеър или игрова конзола), мониторът ще започне да възпроизвежда 3D картина автоматично – без нужда от допълнителни настройки.

Технически характеристики:

-Размер на панела: 23" (58,4 см)

-Технология на подсветката: W-LED

-Оптимална резолюция: 1920 x 1080 @ 60 Hz

-Ъгли на видимост: 170º (H) / 160º (V), при C/R > 10

-Яркост: 250 cd/m²

-SmartContrast съотношение: 20 000 000:1

-Стъпка между пикселите: 0.265 x 0.265 мм

-Брой изобразявани цветове: 16.7 милиона

-Свързаност: HDMI 1.4a – 2 бр., HDMI аудио изход, VGA (аналогов)

-Накланяне на екрана: -5/+20 градуса



















iNews.bg


Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване