02/28/13 15:11
(http://news.zapernik.com/)

ЕПИЦЕНТЪРЪТ НА ВЧЕРАШНИЯ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУС: Кметът на кв.„Изток“ Ивайло Иванов пробутвал жена си Десислава за шеф на „Бюрото по труда“ за 1500 лв. месечна заплата и контрольор на „Жилфонд“

Кметът на квартал „Изток“ Ивайло Иванов пробутал жена си Десислава Иванова за шеф на пернишкото „Бюро по труда“, където се получава заплата в размер на 1500 лева месечно, а от там се управляват над 4 000 000 лева годишно, научи zaPernik.com. Кметът на „Изток“ поискал жена му да контролира общинското търговско дружество „Жилфонд“, като условие за това не се е искало – нямало значение, само да е контрольор.

Източници от ГЕРБ смятат, че това е причината за вчерашното разцепление на кмета Иванов от ГЕРБ. Той изригна на заседание на Общински съвет Перник публично, че ГЕРБ води хората до мизерия, тъмни улици и геноцид. Ние излъчихме първи политическата бомба.

„Да, вярно е! ГЕРБ обаче не е БСП, за да може всеки да урежда жена си на работа. Недоумявам как някой се опитва да се крие зад хората, опитвайки се да...

Продължава

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване