03/01/13 00:16
(http://e-vestnik.bg/)

Как Нова ТВ погълна Кулезич като помийна яма или за антиселекцията на водещи

Още неуволнена докрай, водещата от ТВ7 Люба Кулезич, кацна в Нова ТВ със самостоятелно предаване. Сигурно нещо много ценно трябва да е Кулезич, та така пъргаво да я погълне Нова ТВ.

А то какво? Една опротивяла водеща, която ще се запомни как настървено и с ялови опити за красноречие нападаше месеци наред всички врагове на правителството и Бойко Борисов, противно на всякакви норми на един аниматор от екрана. То не бяха битки с Октопода, с рапъри като Мишо Шамара, дръзнал да се ядоса, че го викат на разпити в полицията и т. н.

И това създание, с неумело позагладена от пластични хирурзи физиономия, с претенции за журналистика, веднага е курдисано с двучасово предаване по Нова ТВ. Халал да им е. Сега сигурно зрителите ще се избият да гледат предаването на прясно уволнената от друг виден слагач на Бойко Борисов – Николай Бареков. Който обърна палачинката така светкавично, та чак зрителя онемя от наглостта му.

А уволнената Кулезич има нахалството по този повод да разтръби, че работила в най-слагаческата телевизия. Сякаш тя не се е натягала на килимчето с блеснал поглед и чупки в кръста. Екранът има това свойство, че всичко се вижда и чува. И особено като се натягаш да обслужваш властта.

Още една подобна птичка прелетя, този път от бТВ в ТВ7 – Диана Найденова. Още една опротивяла на зрителя водеща, очевидно призвана да запълни липсата на Кулезич в претенциозната ТВ7.

Диана Найденова ще се запомни не само с усукването си около Бойко Борисов. Тя има неотразим стил – говори бавно, натъртено, с апломб, като в сеанс за малоумни. Заяжда се нелепо и често не разбира какво й отговарят. Някакво недоразумение, допуснато до екран.

Вярват ли телевизионни шефове, че водещи като Кулезич и Диана Найденова, могат да съберат зрители и авторитет за съответните телевизии? Сигурно вярват, щом така се дърпат да ги вземат. Което иде да покаже какви хора управляват телевизии. Които нямат и най-малка представа, че дразнители като Кулезич и Найденова могат да съберат зрителите само защото те искат да видят докъде ще им стигне нахалството.

Това е антиселекция на водещи. Сякаш нарочно подбират такива, за да ни правят луди.
Такъв беше и продължава да е Николай Бареков. Неговите сегашни господари бяха толкова доволни от обслужването му, че го направиха директор на телевизия.

Селекцията продължава.

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване