03/01/13 10:49
(http://www.hsnovini.com/)

Кмет спипа обирджия – полицаи хващат крадец на кози

Снимка: архив

С помощта на кмета на ивайловградското село Мандрица е задържан 16-годишен младеж в момент на кражба, информират от Областна дирекция на МВР – Хасково.

Вчера в 01 часа, тийнейджърът е премахнал стъкло на заведение за бързо хранене в селото и се е опитал да открадне парите и стоката. Крадецът обаче бил спипан на местопрестъплението от кмета на селото, който подал сигнал в полицейското управление.

Задържан е и 27-годишен мъж от село Узунджово от полицейски инспектори от РУП – Хасково . Той е откраднал 25 кг арматурно желязо от бивше военно поделение в землището на село Нова надежда. Също за кражба в хасковския арест е и 57-годишен жител на село Брягово. Мъжът е уличен за кражба на 5 кози от землището на селото, собственост на 40-годишна жена. Животните са върнати.

В харманлийския арест за кражба на кабел са задържани трима любимчани . Вчера в полицейското управление е получен сигнал за кражбата му в землището на село Доситиево. Пристигналата на място група е установила, че от земята е изваден 20 метра многожилен меден кабел с оловна обвивка. В близост до мястото, полицаите откриват скрити в храстите тримата мъже на възраст 65г, 39г и 36г. Познатите на органите на реда мъже са задържани до 24 часа по образуваното досъдебно производство.

Хасково Новини

 

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване