03/02/13 13:10
(http://www.hsnovini.com/)

10 отбора от 5 детски градини демонстрираха карате техники в състезание

Купи и грамоти получиха най-добрите отбори

10 отбора от 5 детски градини в Хасково показаха бойни умения на провелия се днес Спортен празник с щафетни игри и техники от каратето. Надпреварата се организира от Футболен клуб Слънце – Хасково и Спортен клуб “Торнадо”, съвместно с община Хасково за първа година. Спортната проява събра малки и големи в салона на ОУ “Христо Смирненски”, където малчуганите разделени в две възрастови групи до 5 и 6 години демонстрираха умения, а за най-добрите отбори имаше награди.

Първенци в състезанието с 54 точки при 5-годишните  стана отборът на детска градина “Незабравка”, а при по-големите купата взе тимът на ОДЗ “Пинокио”. На второ място с по 53 точки в малката възрастова група се класираха отборите на детските заведения “Зорница” и  “Здравец”. При 6-годишните приз и грамота получи тимът на ОДЗ “Незабравка” с 51 точки. На трета позиция се класира отборът на ОДЗ “Незабравка” с 50 точки, при по-големите с 47 точки награда получиха тивомете на “Зорница” и “Елхица”. Четвъртото място с 48 точки при 5-годишните заеха възпитаниците на ОДЗ “Елхица”.

10 отбора от 5 детски градини в Хасково показаха бойни умения

Всички участници получиха за награда от организаторите и лакомства.  Това е второто по ред състезание организирано за децата от детските градини от Футболен клуб Слънце – Хасково. По Коледа малките спортисти на клуба се включиха в турнир по футбол. И организатори и състезатели пожелаха надпреварите да станат традиция в града на Богородица.

Репортаж от спортния празник гледайте в новините на телевизия “Рекординг” на 4 март.

Хасково Новини

 

 

 

Малчуганите демонстрираха наученото в разкритите школи в детските градини

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Щафетните игри и техники от каратето

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване