03/04/13 13:28
(http://radiomilena.com/)

Акцент на борсата в Берлин е домакинството на Поморие на конгреса на ЕСПА

Министерството на икономиката, енергетиката и туризма е организатор на официалното българско участие на международното туристическо изложение ITB, което ще се проведе в периода 06-10 март 2013 г. в гр. Берлин, Германия. Изложението е най-значимият туристически форум за професионалисти и посетители в световен мащаб, което се провежда от 1966 г. Очаква се през тази година там да бъдат представени малко повече от 11 хиляди изложители от цял свят. Общо 44 туристически компании и организации ще вземат участие на националния щанд на ITB’ 2013 с площ от 423 кв. м. , съобщи Агенция Кросс.

Заместник-министърът на икономиката, енергетиката и туризма Иво Маринов ще участва в пресконференцията за България на тема „Здравословен и Уелнес туризъм“. Акцент в представянето ще бъде 18-тия Годишен конгрес на Европейската СПА асоциация, който ще се проведе в гр. Поморие в периода от 14 до 17 май 2013 г. На националния щанд ще бъдат демонстрирани български занаяти, точене на керамика и рисуване върху керамика през всичките дни на изложението.

Bookmark/FavoritesSvejoGoogle BookmarksDeliciousStumbleUponFacebookСподели

Публикувана на 03/04/13 13:28 http://feedproxy.google.com/~r/Radiomilenacom/~3/RHwl6B8pLpo/
Facebook TwitThis Google del.icio.us Digg Svejo Edno23 Email

Свързани новини:

новини от България
graphic
спортни новини
graphic

Бързи връзки


Търсене


Архив

RSS Абонамент

Новини от Грамофон

"Новини от Грамофон" - Следете последните новини от България и чужбина обединени на едно място. Обновяват се през 1 минута.

 

  •  

Ново: Публикуване